Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ KATOIKIEΣ-ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ GALLERY
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Γλώσσα: English / Αγγλικά
Τα Χανιά είναι ένας τόπος προικισμένος με μοναδικές ομορφιές. Είναι ο δυτικότερος νομός της Κρήτης και διακρίνεται για τις απαράμιλλες φυσικές καλλονές που διαθέτει και τα αξιόλογα ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία μέσα από τα οποία αποτυπώνεται η πολυσήμαντη ιστορική διαδρομή της ευρύτερης περιοχής.
Η πόλη των Χανίων και πρωτεύουσα του νομού ξεχωρίζει για την αρχοντιά της. Χωρίζεται στην παλιά και στην νέα πόλη. Η νέα πόλη, είναι ένα σύγχρονο αστικό κέντρο, με όλες τις ανέσεις κάθε μεγαλούπολης. Η παλιά πόλη των Χανίων είναι κτισμένη γύρω από το ύψωμα του Καστελίου και πάνω στα ερείπια της μινωικής Κυδωνίας. Περιβάλλεται από ιστορικές συνοικίες στις οποίες έζησαν άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων, κουλτούρας και θρησκείας. Τα μνημεία που άφησαν, χάρισαν στα Χανιά μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία την οποία αντιλαμβάνεται ο επισκέπτης καθώς περπατά στα γραφικά δρομάκια της πόλης.
Αξίζει να γνωρίζετε την συνοικία Τοπανάς με τα παλιά βενετσιάνικα αρχοντικά, την Εβραϊκή Συνοικία και την ιστορική συνοικία Κουμ - Καπί. Επισκεφθείτε το Φρούριο Φιρκάς, το Αρχαιολογικό μουσείο της πόλης και τη βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Ρόκκου.
 
 
NEWSLETTER
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να λαμβάνετε νέα, ειδικές προσφορές, κλπ.
 
Kyriakos Homes
Κατασκευαστική εταιρία στην Κρήτη

Πλατανιάς Χανίων
Κρήτη
Τηλ./Fax 28210 60117
Mobile:6977 005 882
e-mail: info@constructions-crete.gr
 
+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
πίσω   πάνω
Η εταιρία | | Κατασκευές | ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ | Επικοινωνία
powered by Marinet Ltd. © 2008 Marinet Web design and development